5 de des. 2013

Programa 10

Els 3 locutors celebrant el 10è programa
 amb un berenar especial.
Generalment, el desè programa de Punt i a part va anar molt bé, sense gaire celebracions i amb alguns problemes amb la gravació. Així i tot, i conscients que hem tardat una mica en muntar-lo, us deixem el resum del programa amb els enllaços corresponents als continguts tractats:

Com ja és habitual, hem iniciat el programa amb la notícia més destacada de la setmana, el recent tancament d'RTVV jugant amb la cançó Immortal d'Andreu Valor. Un fet que ha commocionat el poble i que no té volta enrere segons el govern valencià.

Tot seguit hem passat al repàs de l'actualitat setmanal. Miquel ens ha apropat els últims resultats de l'informe PISA, hem pogut escoltar les últimes declaracions sobre el projecte de llei de seguretat ciutadana i hem aprofundit en les revoltes d'Ucraïna dels últims dies.

Abans de passar a la segona part del programa, el nostre col·laborador Marc Lemus, ha analitzat l'estat meteorològic de l'àrea de la Floresta. El resum és clar: Com que ha tornat l'anticicló, han muntat una mica les temperatures.

Així doncs, després d'una breu pausa, Sergi ens ha portat un repàs de les audiències i els resultats de l'últim EGM.

A l'apartat "Què diu la xarxa?", hem recomanat un curtmetratge viral de recolzament als treballadors d'RTVV i ens hem fet creus amb la intenció de la NASA de fer plantacions a la Lluna. També ens hem assabentat de la intenció d'Amazon de fer enviament amb drons.

Aquesta setmana, el territori d'actualitat que ens ha ampliat Sergi ha estat Ucraïna que, com ja hem tractat al repàs setmanal, és notícia per les recents revoltes.

De la mateixa manera, Jordi ens ha parlat de l'associació de lluita contra la SIDA, Actúa Vallès, a l'apartat de cultura. També ens hem posat poètics, com diu ell, aquest cop amb Màrius Torres i hem fet un repàs a l'agenda cultural.

Finalment, ha estat Sergi qui ha seleccionat la cançò final aquesta setmana. Sent l'elegida "Tornarem" de Lax'n'Busto, ja que la Marató s'apropa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada