27 de febr. 2014

Programa 18


El divuitè Punt i a part ha estat marcat per l'entrevista a Carles Brugarolas, cap del Consell de Barri de La Floresta i Tinent d'Alcalde d'Economia de l'Ajuntament de Sant Cugat. A l'entrevista, que ha ocupat poc més de la meitat del programa, es tracta el pla de pavimentació, el transport urbà de La Floresta (autobusos i la proposta que totes les estacions de Sant Cugat passin a ser zona 1), el nou complex comercial que es vol fer entre Sant Cugat i Rubí i el projecte de macro-centre comercial que es vol fer a Cerdanyola. També opina sobre els problemes d'alguns okupes amb veïns de La Floresta. Podeu trobar l'entrevista íntegra i separada de la resta del programa a aquest mateix blog

Al Punt part 18 hem participat l'equip habitual: Silvia, Miquel i Jordi de locutors, Marc amb la previsió meteorològica, Jéssica a la veu en off i Carmelo de tècnic. No s'ha pogut emetre en directe a través de la FM i a través de la xarxa hi ha hagut problemes amb el volum. En qualsevol cas, ja està disponible en PodCast.

Marcat per l'entrevista, hem començat sense editorial i amb una única notícia. Miquel ha tornat a parlar d'Ucraïna després de la dimissió del govern. Sembla que la situació s'estabilitza però la dimissió és sols un indici i inclús podria provocar un augment de la tensió. 

Just seguit Marc Lemus ha sigut l'encarregat d'apropar-nos la previsió meteorològica. Sabent el temps que farà, ha arribat l'hora de l'entrevista a Carles Brugarolas que s'ha explicat al principi d'aquesta entrada. L'entrevista es va enregistrar dilluns.

Sense pausa Silvia ha repassat els mitjans: els diners espanyols que acaben a Suïssa, Granados i la polèmica dels verificadors d'ETA des d'òptiques diferents depenent la ideologia de cada mitjà.

Per segona setmana consecutiva l'apartat de Què diu la xarxa? ha estat marcat per l'aniversari de la web 2.0 i per nous accessoris per a l'IPhone. També hem explicat l'arribada d'Ubuntu per als mòbils.

Per acabar el programa, hem viatjat metafòricament a Suïssa. Hem conegut tot tipus de llocs i costums d'aquest país centre-europeu arrel de la informació que anteriorment ha aportat la mateixa Silvia.

Amb uns quants minuts d'excés, hem acabat el programa, sense pausa ni cançó final per l'extensa però interessant entrevista a Carles Brugarolas. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada