13 de març 2014

Programa 20


Una setmana més ha arribat Punt i a part a Ràdio Floresta arribant a la vitnena i sense poder emetre a través del dial. Si bé, l'emissió a través de la xarxa així com el PodCast s'han pogut realitzar perfectament. Al programa 20 Carmelo s'ha encarregat de la zona tècnica, Jéssica de la veu en off, Marc de la previsió meteorològica i Silvia, Miquel i Jordi de la locució.

La notícia més destacada de la setmana ha sigut un deute amb Veneçuela, un país que viu una forta divisió interna i que encara no s'havia explicat al programa. D'aquesta manera, hem pogut veure la situació actual amb la crida al diàleg contextualitzant-ho amb els darrers anys al país americà.També hem vist les visions de l'oposició i el govern al respecte.

Just seguit Miquel ha oferit un gran resum a l'atemptat de l'11M pel seu 10é aniversari. Centrant-se amb el que va passar i els canvis en les versions oficials ha sigut capaç d'explicar l'efecte que va tenir aquest sobre les eleccions que van treure Aznar del govern espanyol. Just seguit Crimea ha estat la protagonista per la seva declaració d'independència per unir-se a la Federació Russa.

Després de la previsió meteorològica de Marc i una cançó, Silvia ha repassat el tractament que han fet els mitjans del dia de la dona i totes les notícies relacionades. També s'ha reprès l'11M amb un ampli repàs al tractament que han fet els mitjans respecte l'aniversari de l'atemptat.

A Què diu la xarxa? hem conegut diferents aplicacions d'Android que no estan disponibles per a IPhone i hem reprès el 10é aniversari de la web 2.0 (naixement d'Android, Spotify i el núvol, entre d'altres).

Ceuta ha estat la protagonista de Territoris d'actualitat i, a partir, d'haver estat notícia les darreres setmanes, hem pogut conèixer els encants i tradicions de la ciutat autònoma.

A la secció cultural hem conegut les autores Víctor Català i Gertrudis Gómez de Avellaneda relacionant-les amb el dia de la dona, també hem tractat un article de la revista Masala sobre la proliferació de centres culturals al barri del Raval de Barcelona i hem reprès l'11M per conèixer el monument en honor a les víctimes a Madrid.

El programa ha acabat amb una clara referència al dia de la dona amb la següent cançó:

)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada