6 de nov. 2014

Programa 36 - Assemblea Nacional Catalana



Darrer programa previ al 9N amb l'Assemblea Nacional Catalana com a convidada i amb una primera part carregada d'actualitat.

A les notícies locals tractem les multes a la PAH per l'acció de reivindicació que porten realitzant més de cinc setmanes a Sant Cugat així com les reaccions dels partits. També hem fet un tast dels moviments previs a les properes eleccions de l'EMD de Valldoreix. 

Just després, hem repassat l'augment de l'atur a Catalunya aquest mes, la investigació de la venda de Catalunya Caixa al BBVA per part de l'Audiència Nacional a petició de la CUP i com Podem ja pren forma a nivell autonòmic.

Sols hi ha hagut una notícia d'àmbit espanyol on hem repassat els resultats de l'enquesta de Metroscopia per a El País i del CIS. Hem conegut els resultats i les causes centrant-nos en el darrer dels estudis que situa el PP com a primera força seguida de PSOE i Podemos.

Finalment, les notícies internacionals ens han portat a Donestsk i Lugansk després de les eleccions no reconegudes per Ucraïna, Estats Units ni Unió Europea, i a Estats Units on els republicans s'han emportat la victòria de les eleccions al Senat dificultant la feina a Obama.

Als esports hem repassat els principals resultats de la setmana amb especial atenció a l'Hoquei Sant Cugat que ja ocupa la primera posició a primera divisió. Tot seguit hem conegut la previsió meteorològica, el poema Lunes indignado de Pedro Andreu i hem escoltat una cançó.

Manel Porta, coordinador de l'ANC a Sant Cugat, durant l'entrevista // Foto: Jordi Pascual
 
En tornar de la pausa hem encetat el plat principal del programa. Manel Porta, coordinador de l'Assemblea Nacional Catalana a Sant Cugat, ha estat el convidat en la segona entrevista prèvia al 9N. Hem parlat de la capacitat de mobilització de l'organització, de la consulta, de les accions a la ciutat i ha respost a algunes afirmacions que va fer MªJosé Algerich, presidenta de Societat Civil Catalana, al darrer programa. 

El programa ha acabat després de l'agenda d'activitats. El convidat de la setmana següent és Carles Brugarolas, cap del Consell de Barri de La Floresta i tinent d'alcalde d'economia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada