13 de nov. 2014

Programa 37 - Podem La Floresta


Una setmana més hem tornat a fer el Punt i a part amb un canvi de convidat per temes de calendari. Llavors, Carles Brugarolas, cap del Consell de Barri de La Floresta i tinent d'alcalde d'Economia, serà el proper convidat (estava previst per aquest programa) i el Cercle Podem de La Floresta ha estat el convidat en aquesta edició.

Abans, però, hem repassat l'actualitat local amb l'anunci de vaga a RTVE a Sant Cugat per la precarització i la infrautilització de les instal·lacions. Hem représ la mobilització de la PAH després de la repressió policial que van sofrir en ocupar una oficina de Catalunya Caixa i hem conegut un nou pla de l'ajuntament per fomentar l'ocupació.

A nivell català hem repassat inevitablement el 9N, els resultats a Catalunya i Sant Cugat i les reaccions de partits. Hem conegut que Generalitat tornarà a pagar la paga extra als funcionaris i que el tall de Televisió de Catalunya al País Valencià va ser il·legal ja que la Generalitat Valenciana no tenia la competència per fer-lo.

A Espanya hem repassat diferents casos de corrupció centrant-se al Gürtel i relacionant-lo amb Método 3 que esquitxa Sant Cugat. Finalment, a nivell internacional hem conegut la commemoració dels 10 anys de la mort d'Arafat a Palestina i la nova àrea de lliure comerç que es farà a l'Àsia pacífica.

D'esquerra a dreta: Dionisio Giménez, Carmelo Lentini i Jordi Pascual // Foto: Miquel Margalef

 Després d'assabentar-nos dels resultats esportius, la previsió meteorològica i fer una breu pausa literària i musical; hem tornar amb el plat principal del programa. Dionisio Giménez, com a portaveu del Cercle Podem de La Floresta, ha estat el convidat d'aquesta setmana. Amb ell hem parlat de Podem a nivell estatal, nacional i local i hem tractat diferents afers com la figura del líder mediàtic de representa Pablo Iglesias, el funcionament dels cercles, el dret a decidir o el paper de l'esquerra.

Abans d'acabar el programa hem fet un breu repàs a les principals activitats que es podran realitzar abans del següent dimecres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada