20 de nov. 2014

Programa 38 - Carles Brugarolas


Nou programa amb Carles Brugarolas, cap del Consell de Barri de La Floresta i tinent d'Alcalde d'Economia de l'Ajuntament de Sant Cugat, com a convidat. Abans, però, informació de caire local, nacional i internacional.

A les notícies locals hem destacat l'aposta de 6Claus per visibilitzar el projecte de masoveria urbana a la ciutadania per tal d'obrir el projecte al barri i poder fer més exigències en les negociacions amb l'Ajuntament. També hem conegut la construcció d'uns edificis per part de Promusa que serviran per salvar el deute del consistori amb Adif. 

Les notícies catalanes s'han centrat en les reaccions post-consulta amb declaracions de l'ANC i SCC de Sant Cugat i el conflicte de la Fiscalia. També hem destacat el possible acord entre govern i PSC per tirar endavant els pressupostos del 2015. 

Les notícies més destacades d'àmbit estatal han estat l'inici de les prospeccions petrolíferes a Canàries, el compromís del Congrés per publicar un llistat dels desplaçaments dels diputats i l'acceptació de les devolucions en calent. A nivell internacional hem tractat el trencament de les negociacions amb les FARC a Colòmbia i l'inici del reconeixement de Palestina a Europa.

Després dels esports, on hem destacat els resultats del cap de setmana centrant-nos en l'hoquei, hem escoltat la secció de literatura i una cançó.

Imatge del darrer consell de barri ordinari amb Carles Brugarolas a l'esquerra // Foto: Jordi Pascual

En tornar de la pausa hem pogut escoltar l'entrevista a Carles Brugarolas, gravada el dimarts 11 davant de la impossibilitat d'acudir en directe. Hem repassat els temes del darrer Consell de Barri i hem conversat d'altres temes d'actualitat com la mobilització de la PAH o el model comercial de la ciutat.

El programa ha acabat amb l'agenda cultural. A l'edició 39 ens acompanyarà Manel Porta, coordinador de l'ANC, per valorar els resultats i reaccions al 9N. Encetarem així un nou bloc d'entrevistes sobre el debat sobiranista.

1 comentari:

  1. Per alusions i com a Centre Vila volem contestar al Sr.regidor Carles Brugarolas tres punts:
    1.Des de l'Ajuntament sí que ha manifestat que vol crear un nou model comercial per a Sant Cugat que no passa per l'actual centre històric fent sorgir nous eixos "calents"on implantar les grans franquícies.
    2.Els diners si n'hi han i si son públics han de ser repartits amb criteris d'igualtat i proporcionalitat.
    3.No val que tot un regidor es passeigi per les nostres botigues intentant que abandonin Centre Vila per a formar part de la gran Associació que controlen sense discusió i de la qual la seva presidenta es postula com a nova regidora de Comerç per a la propera legislatura.
    Ah! I aquesta empresa que ha d'evaluar el nostre model comercial es participat per l'actual regidor amb interesos encara no explicats.
    Casualitat? Cap. Aquest "bolet" no se l'hi indigesti...senyor Brugarolas.
    Centre Vila

    ResponElimina