27 de nov. 2014

Programa 39 - Assemblea Nacional Catalana


El Punt i a part 39 ha encetat un nou bloc de dos programes per analitzar els resultats i les reaccions al 9N amb l'Assemblea Nacional Catalana i Societat Civil Catalana (convidats de la setmana que ve). 

Abans de l'entrevista, però, hem conegut les informacions de caire local com són la visita de Sant Cugat a l'exposició mundial d'Smart Cities de Barcelona, fet que hem aprofitat per explicar l'evolució del projecte; l'inici de les obres d'urbanització de la carretera entre Sant Cugat i Rubí mitjançant una transcripció del PGM i les reclamacions de la Comissió de Carnaval a l'alcaldesa. 

Les notícies catalanes s'han centrat en Guanyem, els EROs i el deute. Les espanyoles se centren en el canvi d'opinió del PSOE respecte la reforma constitucional del 2011 i els nous pressumptes casos d'asetjament sexual per part de capellans a Granada. Les notícies internacionals han estat la visita del Papa al Parlament Europeu i l'entrada a la presó de Sócrates, expresident portuguès.

Manel Porta, coordinador de l'ANC a Sant Cugat, durant l'entrevista // Foto: Jordi Pascual

Després del repàs esportiu, la previsió meteorològica i la pausa, ha començat l'entrevista a Manel Porta, coordinador de l'ANC a Sant Cugat. Amb ell hem parlat de la proposta de Mas, dels resultats del 9N i de les reaccions polítiques i judicials.

El programa ha acabat amb l'agenda cultural. A l'enregistrament disponible a aquesta publicació hi ha algun error en la regulació de la música i els micròfons i per això algun punt s'escolta un pèl distorsionat. Ho hem solucionat el millor que hem pogut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada