18 de des. 2014

Programa 42 - La Floresta Parla


Aquest ha estat el darrer Punt i a part fins el dimecres 14 de gener ja que farem una aturada de tres setmanes per Nadal. Havíem anunciat una entrevista a 6Claus però a última hora ens han comunicat que no podien acudir així que finalment l'entrevista ha girat al voltant del Consell de Barri i del Pla de Millora amb La Floresta Parla.

Abans, però, hem repassat l'actualitat local juntament amb el Consell de Barri ordinari i extraordinari celebrat dimarts. L'asfaltat començarà el primer trimestre del 2015 i l'empresa encarregada de fer-lo és Romero Gamero SAU del Prat del Llobregat, una empresa membre de l'anomenat clan de l'asfalt que es va emportar el total de les adjudicacions referents a l'asfaltat de la província de Girona els anys previs al 2011. Hem explicat altres afers tractats al Consell de Barri així com la continuació de l'acampada de la PAH de Rubí a Sant Cugat per la falta d'acord amb Catalunya Caixa, el retard en la reobertura del mercat de Pere San i els moviments previs a les eleccions municipals amb la presentació de Podem.

A nivell català hem tractat la repressió policial a l'anarquisme organitzat amb l'operació Pandora, l'evolució del Cas Pujol amb gairebé tota la família cridada a declarar i els pressupostos de la Generalitat del 2015. Les notícies d'àmbit espanyol s'han centrat en l'apagada de Google News i en el nomenament de Rafael Hernando com a portaveu del PP al Congrés. Finalment, les notícies internacionals s'han centrat en el segrest a una cafeteria de Sydney, l'atemptat a una escola de Paquistan, la caiguda de valor del ruble rus i les eleccions gregues.

Ramon Piqué al Punt i a part // Foto: Jordi Pascual

Després del repàs esportiu, la previsió meteorològica i la pausa literària i musical; hem encetat l'entrevista amb Ramon Piqué com a representant de La Floresta Parla. Amb ell hem parlat del Consell de Barri celebrat dimarts centrant-nos especialment al Pla de Millora de La Floresta així com en la participació ciutadana. També altres aspectes com el saldo de lliure disposició i el paper de la masoveria urbana i 6Claus a l'entorn de les cases dels mestres després de la transcripció del PGM.

El programa ha acabat amb una breu agenda cultural. La propera edició serà el 14 de gener quan tractarem d'entrevistar l'associació de comerç Centre-Vila després que ens deixéssin una resposta a l'entrevista a Carles Brugarolas a aquest mateix blog i per parlar, també, de la campanya de Nadal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada