22 de gen. 2015

Programa 44 - 6Claus



Al Punt i a part 44 ens ha acompanyat el col·lectiu 6Claus per parlar de masoveria urbana i el cas concret de les cases dels mestres. Abans, però, hem fet un repàs a l'actualitat setmanal. En aquest programa no han pogut participar ni Carmelo ni Miquel i no s'ha pogut emetre en directe pel dial per un error tècnic. Malgrat això, el PodCast ja està disponible.

El programa ha començat repassant l'actualitat local molt marcada per la polítca amb el darrer Consell de Barri de La Floresta abans que s'executin les obres de pavimentació del Pla de Millora. També hem tractat els principals punts del Ple Municipal del dilluns 19: marxa de Villaseñor, escola d'educació especial i "taxa zero". La darrera notícia local destacada ha estat la petició de Sant Cugat per retirar la Llei de Seguretat Ciutadana.

Les notícies catalanes s'han centrat en les eleccions del 27 de setembre i en l'emissió de Ciutat Morta pel Canal 33 que ha reobert el debat sobre el 4F. A nivell estatal hem vist les previsions de l'OIT sobre l'atur (que no baixarà del 21% fins el 2020) i el possible avançament electoral a Andalusia entre d'altres. A nivell internacional hem conegut les manifestacions al món àrab contra Charlie Hebdo i el creixement econòmic de la Xina a banda d'altres ímputs d'actualitat. 

Nadia Sierra i Manel Berenguer, representants de 6Claus, al Punt i a part // Foto: Jordi Pascual

 Després de repassar l'actualitat esportiva amb dues dimissions aquesta setmana, escoltar la previsió meteorològica i fer una pausa, hem començat una interessant entrevista a Nadia Sierra i Manel Berenguer com a representants de 6Claus. Amb ells hem parlat de les negociacions amb l'Ajuntament i Sostre Cívic per portar la masoveria urbana a les cases dels mestres així com altres afers al voltant del projecte.

Abans d'acabar el programa hem fet una repassada per l'agenda cultural. La propera setmana reprendrem el Pla de Millora i entrevistarem Carles Brugarolas com cap del Consell de Barri de La Floresta i tinent d'Alcalde d'Economia de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada