29 de gen. 2015

Programa 45 - Carles Brugarolas



Al Punt i a part 45 hem realitzat la darrera entrevista a Carles Brugarolas, cap del Consell de Barri de La Floresta, abans de l'inici d'obres del Pla de Millora del barri. En la primera part, però, hem repassat l'actualitat local amb els moviments dels partits d'esquerres (CUP, Procés Constituent, PSC, ICV, Podem i MES) de cara a les eleccions municipals, hem conegut les dades de l'Observatori Sociològic Municipal i la possible consulta ciutadana sobre la mobilitat a Valldoreix.

Les notícies d'àmbit català s'han centrat en la compareixença de Mas a la Comissió Pujol, el pacte CiU-ERC amb el seu conseqüent efecte als pressupostos i la negativa de la Fiscalia per reobrir el cas del 4F. Les notícies estatals s'han centrat en l'avançament electoral a Andalusia, en l'accident d'un avió militar a Albacete i la detenció de quatre jihadistes a Ceuta.

Les notícies internacionals han recollit les dues notícies més sonades de la setmana. En primer lloc, l'alliberament de la ciutat kurda de Kobane acupada des de feina més de 100 dies per l'Estat Islàmic. En segon, la victòria electoral de Syriza a Grècia. Alexis Tsipras ja és president del país i té el govern creat amb la lluita contra l'austeritat com a principal fita de la legislatura.

Carles Brugarolas a Ràdio Floresta // Foto: Jordi Pascual

 Després de repassar els resultats esportius, la previsió meteorològica i la pausa; ha començat l'entrevista a Carles Brugarolas, cap del Consell de Barri de La Floresta i tinent d'Alcalde d'Economia a l'Ajuntament de Sant Cugat. Amb ell hem parlat principalment del Pla de Millora centrant-nos inicialment en l'historial corrupte de l'empresa encarregada de pavimentar el barri i continuant amb afers de participació ciutadana i afectacions de l'obra.

El programa ha acabat, com sempre, amb un recull d'algunes activitats que es poden realitzar a la ciutat abans del proper Punt i a part. De moment no tenim confirmada l'assistència de cap dels possibles convidats de la següent setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada