26 de febr. 2015

Programa 49 - Assemblea Jove de La Floresta



Al Punt i a part 49 parlem amb l'Assemblea Jove de La Floresta sobre les diferents activitats que tenen previstes a dia d'avui i sobre feminisme de cara al dia de la dona. Abans, però, repassem l'actualitat local amb l'inici d'obres del Pla de Millora, la unió d'ERC i MES de cara a les municipals i la dimissió de la cap d'AMPAs de Sant Cugat per haver entrat a la vida política amb ERC.

A les notícies catalanes repassem les declaracions de la família Pujol a la comissió d'investigació del Parlament i el pla de rescat al comerç que té previst el Govern de la Generalitat amb la nova llei reguladora del sector.

A les notícies d'àmbit estatal mirem al PSM amb Ángel Gabilondo al capdavant després de la crisi de la darrera setmana, al debat de l'estat de la nació amb Rajoy iniciant la campanya electoral i coneixem la vaga d'estudiants del 26 de febrer en contra del 3+2 del ministre Wert. A les notícies internacionals repassem les concessions gregues a Alemanya.

D'esquerra a dreta: Patri Gotarda, Albert Ventura i Marta Vidal // Foto: Jordi Pascual

Després de repassar els resultats esportius, assabentar-nos de la previsió meteorològica i fer una pausa, hem començat l'entrevista amb Marta Vidal, Patri Gotarda i Albert Ventura de l'Assemblea Jove de La Floresta. Amb ells repassem les diferents activitats que tenen previstes d'ara endavant i parlem de feminisme per la proximitat del dia de la dona. Reflexionem d'idees i conceptes com patriarcat, misogínia, la vaga de totes, els rols dels sexes...

Abans d'acabar el programa hem fet un repàs per les activitats que es poden realitzar a La Floresta abans del proper dimecres. Al programa 50 ens acompanyarà El Mussol per parlar del projecte Reconnecta en Verd que té previst l'equip de govern per unir Sant Cugat i La Floresta amb un camí sense asflat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada