12 de març 2015

Programa 51 - La Floresta Parla



Al Punt i a part 51 entrevistem novament a Ramon Piqué de La Floresta Parla centrant-nos en el Pla de Millora un cop iniciades les obres i en el projecte Reconnecta en verd. Malgrat haver tingut uns problemes en el streaming i a l'inici de l'emissió de l'entrevista en directe, al PodCast està solucionat. 

A l'inici del programa hem repassat l'actualitat local amb la denegació judicial a la petició de Societat Civil Catalana de retirar l'estelada de la Plaça Lluís Millet, el balanç de la Comissió de Carnaval i els moviments electorals a Valldoreix.

A nivell català hem repassat novament la Comissió d'Investigació del Cas Pujol i la reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir mentre que a nivell estatal ens hem centrat en els moviments interns del PP madrileny i les darreres enequestes d'àmbit estatal que catapulten Ciutadans i situen Podem com a primera força. Les notícies internacionals han estat les eleccions a Israel i el dia de la dona.

Ramon Piqué al Forn, on es va realitzar l'entrevista // Foto: Jordi Pascual

Després dels esports, el temps i una pausa lleugerament més llarga en record d'Ovidi Montllor, hem représ el programa amb l'entrevista a Ramon Piqué de La Floresta Parla. Amb ell hem conegut l'evolució de les obres del Pla de Millora i el funcionament de la Comissió de Seguiment així com la visió del projecte que preten unir La Floresta i Sant Cugat mitjançant un camí pel qual no es trepitgi asfalt, el Reconnecta en verd.

Abans d'acabar el programa hem fet un repàs a l'agenda cultura. La setmana vinent reprendrem el Pla de Millora i ens acompanyarà el tinent d'alclade de Mobilitat, Urbanisme i Obres, Pere Casajoana, i el tècnic municipal de les obres del Pla de Millora, Francesc Serra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada