19 de març 2015

Programa 52 - Pere Casajoana i Francesc Serra (i Manel Berenguer, 6Claus)



Al Punt i a part 52 tenim dues entrevistes. La primera és breu i complementària a la notícia de l'acord entre 6Claus i l'Ajuntament, parlem amb el Manel Berenguer, del col·lectiu 6Claus, al respecte. La segona és la principal del programa amb el tinent d'Alcalde d'Urbanisme, Habitatge i Obres, Pere Casajoana, i el tècnic municipal encarregat de les obres del Pla de Millora, Francesc Serra.

Abans, però, hem tractat dues notícies locals. La primera, l'acord entre 6Claus, l'Ajuntament i Sostre Cívic per portar la masoveria urbana a les cases dels mestres de La Floresta a principis de l'any vinent. Manel Berenguer ens ha explicat els punts claus de l'acord així com la feina que queda ara endavant. La segona, el Verkami engegat per Mont Carvajal per poder realitzar un documental sobre el festival La Floresta enCanta que es va realitzar l'any passat.

D'esquerra a dreta: Jordi Pascual, Pere Casajoana i Francesc Serra al Punt i a part // Foto: Miquel Margalef

Arribats a aquest punt hem fet una breu pausa per avançar l'entrevista i fer-la a l'hora que havíem convocat els convidats. Amb el Pere Casajoana i el Francesc Serra hem començat parlant de l'acord per la masoveria urbana després d'haver escoltat les declaracions de Berenguer en directe, del Pla de Millora amb el procés d'adjudicació, l'evolució de les obres i el concepte de "millora del Pla de Millora" i, finalment, el Reconnecta en verd amb les seves complexitats però responent els nostres convidats de les dues darreres setmanes assegurant que aquest projecte no és una estratègia electoral.

Un cop acabada l'entrevista hem reprès una darrera notícia local sobre la visita de Societat Civil Catalana al PP, PSC i l'equip de govern de cara a les properes eleccions municipals. A nivell català hem conegut la pressió del lobby empresarial vallesà organitzat a Fem Vallès per unificar els dos vallesos i crear l'anomenada Àrea Vallès que pugui plantar cara a l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

A les notícies estatals hem conegut l'arribada de les eleccions andaluses, mentre que a les notícies internacionals hem repassat la victòria de Likud a Israel i la voluntat de la Unió Europea d'enfortir les mesures frontereres exteriors pel jihadisme.

El programa ha acabat amb el repàs esportiu, la previsió meteorològica i una breu agenda cultural. La setmana següent començarem un bloc d'entrevistes de cara a les eleccions municipals que s'allargarà fins el maig. El primer partit que ens visitarà és la UASC amb el seu cap de llista Jaume Massanés.

1 comentari:

  1. Punt i a Part, sou un programa fantàstic.
    No deixeu mai el barri!

    ResponElimina