26 de març 2015

Programa 53 - Jaume Massanés (UASC)



Al Punt i a part 53 hem encetat un cicle d'entrevistes de cara a les eleccions municipals amb Jaume Massanés de la UASC. De fet, hem encetat el programa amb l'entrevista ja que tenia un compromís i havia de marxar haviat. Pel que fa a l'àudio, hem tingut uns petits problemes i s'escolta una mica distorsionat, no ho hem pogut millorar més del que està. Tractarem d'evitar-ho el següent programa.

Pel que fa a l'entrevista amb Jaume Massanés, hem tractat diferents temes de la pròpia UASC com de Sant Cugat i La Floresta. Hem conegut la seva proposta de crear una tinença d'Alcaldia de Descentralització pensada per als districtes així com el seu posicionament envers temes com el Pla de Millora, el Reconnecta en verd o els moviments pre-electorals a Valldoreix.

Jaume Massanés a Ràdio Floresta // Foto: Jordi Pascual

Després de l'entrevista hem fet una pausa i hem passat a allò que habitualment és la primera part del programa, les notícies. A nivell local hem conegut l'ocupació de la sucursal del BBVA de La Floresta per part de la PAHC per un cas d'un veí de Vallvidrera. Just després hem parlat via telefònica amb el Jordi Piquero, del Col·lectiu Educació Viva de Sant Cugat, després que divendres passat es presentéssin en públic a la Casa de Cultura superant l'aforament. 

També hem conegut que la CUP no es presentarà a les eleccions de Valldoreix pel que fa a la selecció de president i, alhora, Gent per Valldoreix ha presentat el seu presidenciable, Jaume Santmartí. També en lògica electoral ens hem assabentat que Ignacio Garriga probablement sigui l'alcaldable de VOX a Sant Cugat.

A nivell supralocal ens hem centrat en la creació de la comarca del Moianès, l'inici del cicle electoral a Espanya amb les eleccions andaluses, els avenços en les investigacions sobre casos de corrupció i en les primeres eleccions departamentals franceses. Hem esmentat també, en forma de condol, l'accident d'avió amb, com a mínim segons les informacions que hi havia en aquell moment, 5 santcugatencs a bord.

El programa ha acabat amb un repàs als resultats esportius, el temps i una breu agenda cultural.

El següent programa serà el 8 d'abril i continuarem amb les entrevistes de cara a les eleccions municipals amb Aldo Ciprian de Ciutadans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada