7 de maig 2015

Programa 58 - Pere Soler (PSC)



Al Punt i a part 58 entrevistem el cap de llista del PSC a les eleccions municipals del 24 de maig, el Pere Soler. Abans, però, fem un repàs a l'actualitat local i supra-local.

Engeguem el programa amb un repàs als darrers moviments dels partits polítics santcugatencs abans de les eleccions, el document anomenat "La Floresta que volem" que La Floresta Parla presentarà divendres en una roda de premsa i els moviments de l'EMD de Valldoreix per legalitzar tres cases de l'empresa Bei Barcelona per evitar que siguin enderrocades.

A les notícies catalanes hem conegut l'inici de les proves de tercer de primària estipulades a la llei Wert i la negativa de part de la comunitat educativa. A nivell estatal hem conegut l'escàndol de Rus, el president de la Diputació de València, que ha estat enxampat comptant diners en el marc del cas Imelsa i la dimissió de Monedero a Podem. A nivell internacional hem actualitzat les xifres del terratrèmol del Nepal.

Pere Soler a Ràdio Floresta // Foto: Jordi Pascual

Després del repàs esportiu i una pausa hem començat l'entrevista a Pere Soler. Amb ell, com candidat a l'alcaldia del PSC, hem parlat de les tensions internes del partit que van acabar amb la marxa de Villaseñor, els plantejaments dels socialistes per a la propera legislatura sobre desigualtat, economia i participació així com altres afers de política local.

El programa ha acabat amb un repàs a l'agenda cultural. Al proper programa ens acompanyarà Jorge Carreras, cap de llista del PP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada