14 de maig 2015

Programa 59 - Jordi Carreras (PP)



Al Punt i a part 59 fem la penúltima entrevista electoral, en aquest cas a Jordi Carreras, cap de llista del PP. En directe vam haver de fer una pausa un pèl més llarga però al PodCast l'hem retallada a la durada habitual. Així i tot el programa és una mica més llarg que altres vegades perquè l'entrevista s'allarga un parell de minuts i Marc Lemus ens explica l'onada de calor que estem vivint.

Abans de tot això, però, repassem l'actualitat local amb l'explicació del document "La Floresta que volem" redactat per La Floresta Parla i on es reivindiquen actuacions per al barri. També coneixem que l'escola del Pinar haurà d'impartir un 25% de les classes en castellà, que diables i castellers han estat protagonistes a Sant Cugat durant el cap de setmana i que Vox demana la retirada de l'estelada de la Plaça Lluís Millet.

A la resta de notícies repassem l'arrencada de la campanya electoral, la cessió de la presidència de la Diputació de València per part de Rus, les eleccions britàniques amb victòria conservadora, les negociacions entre Grècia i Unió Europea i els terratrèmols de Papua Nova Guinea i el Nepal. Just seguit repassem els resultats esportius i Marc Lemus explica les causes i fins quan durarà l'onada de calor.

Jordi Carreras a l'entrada de la UREF // Foto: Jordi Pascual

 En tornar de la pausa comença l'entrevista a Jordi Carreras, cap de llista del PP a les eleccions municipals del 24 de maig. Tot i que no tractem tants temes com haguéssim volgut tractar, amb ell parlem de participació ciutadana, les famílies com a institució, sobre el propi partit amb la marxa de Bruno de Salvador i la polèmica número 6 a les llistes que es declara independentista.

El programa acaba amb un petit repàs a les activitats que es poden realitzar abans de dimecres vinent quan tornarem amb un nou programa amb la darrera entrevista electoral, en aquest cas a Mercè Conesa, alcaldessa i alcaldable de CiU a les eleccions del dia 24.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada